HAKKIMIZDA

30+ Yıldır Dürüstlük ve Kalite Odaklı Bu Sektördeyiz!

HAKKIMIZDA

Firmamız 1993 yılında faaliyete geçmiş olup dürüstlüğü ve kaliteyi kendisine prensip edinmiştir. Geçen yıllar sonucunda hızlı, esnek, yaratıcı ve üretken organizasyon yapısıyla hizmetlerini sürdürmektedir.

 

Temel motivasyonumuz, tam istediğiniz zamanda, tam istediğiniz kalitede ve tam istediğiniz tasarımda; satış noktalarındaki ürünlerinizin fark edilirliğini artırabilmek ve ayırt edici hale gelmesini sağlamak üzere sizlerle uzun vadeli işbirlikleri içerisinde çalışmaktır.

  

Her tür metal; boru, profil, sac, tel, aliminyum; farklı evsaftaki plastikler; foreks, pleksi; ahşap ve cam ürünler kullanarak stand imalatı yapıyoruz.

Metal işleme, elektrostatik boyama, vakum şekillendirme, enjeksiyon baskı işlemlerine yönelik (outsourcing) tedarikçilik hizmeti sunuyoruz ve bu hizmeti (partnership) stratejik ortaklık ilişkisinde yürütüyoruz.

Bunun yanı sıra yaşam alanlarını daha keyifli ve kullanışlı hale getirebilecek metal obje ve aksesuarların üretimini sağlamaktayız.

 

Satılmak istenen ürünlerinizin en iyi yönlerini, hayal ettiğiniz tasarım eşliğinde adına ağırlık, parça adedi ve mağaza içi konumlandırma bilgilerine ihtiyacımız olacak. Bütün bunların toplamında sizler için en kullanışlı ve estetik teşhir ürünleri üretmeyi hedefliyoruz.

Web sitemizde bulabileceğiniz ürünlerimizden bazıları:

  1. İş ortaklarımızın talepleri doğrultusunda özel tasarım standlar;
  2. Benzer kullanım alanları ya da amaçlar için kullanılabilecek standart sergileme ürünleri;
  3. Ev aksesuarları, restorant-kafe ve otel kullanımlarına uygun ürünler, aksesuarlar ve metal objeler.

 

Birlikte çalışmak dileğiyle.